Wordt verstuurd...

Slachtofferrecht

U bent slachtoffer geworden van een misdrijf en u wilt advies voor het doen van aangifte. Of u bent als slachtoffer geïnformeerd dat er een zitting gaat plaatsvinden, en u wenst bijstand bij het opstellen van een vordering tot schadevergoeding en bij de zitting. De Zwijger Advocaten kan u van specialistische juridische bijstand voorzien.

Om slachtoffers in een strafproces kosteloos bij te kunnen staan, dient een advocaat bij de Raad voor rechtsbijstand als specialist ingeschreven te staan. Hiervoor dient de advocaat aan bepaalde specifieke kennisvereisten te doen. De Zwijger Advocaten heeft deze kennis in huis en beschikt over de specialisatie om slachtoffers kosteloos bij te kunnen staan.

De Zwijger Advocaten kenmerkt zich door de persoonlijke aanpak van zaken. Juist bij de bijstand van slachtoffers is deze persoonlijke aanpak van groot belang, nu het belangrijk is dat het slachtoffer zich volwaardig voelt in de procedure. De Zwijger Advocaten laat er geen twijfel over bestaan dat uw rechten als slachtoffer ten volle benut worden.