Wordt verstuurd...

Klik voor meer info

Sophie Ploegmakers is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam met de master Strafrecht, waarbij zij onderzoek heeft verricht naar de mogelijkheden van elektronisch toezicht in de verloffase, in het bijzonder bij ter beschikking gestelden.

Sophie is een toegankelijke advocate die het waardeert om zich in te zetten voor de kleinere partij in het proces. Voor haar dienstverband bij De Zwijger Advocaten heeft zij ruim drie jaar gewerkt bij een Amsterdams advocatenkantoor gespecialiseerd in huur- en vastgoedrecht. Daardoor heeft Sophie een brede kijk op diverse rechtsgebieden gekregen en gaat haar kennis verder dan alleen het strafrecht.

Naast procedures in het strafrecht richt zij zich ook op civiele- en bestuursrechtelijke kwesties. Met name in civiele zaken hecht zij waarde aan de zogeheten minnelijke oplossing, welke langdurig en onnodig procederen mogelijk kan voorkomen.

Daarbij de opmerking dat de zaken op basis van gefinancierde rechtsbijstand van Sophie dezelfde aandacht krijgen als betalende zaken.